Szakács Tibor
építész, ügyvezető
A CUBUS Építésziroda Kft. alapítója és ügyvezetője. Irányítja a kreatív építész munkatársak tervezési elképzeléseit. Aktív szerepet játszik minden tervezési feladatban és felügyeli a vállalkozás általános működését. Egyetemi okleveles építészmérnöki diplomát szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, mérnök- közgazdász diplomát a Budapesti Gazdasági Főiskolán, valamint több posztgraduális képzésen vett és vesz részt folymatosan. Helyi kötődésű, a tervezésben eltöltött évek alatt speciális szakértelmet, és hosszú távú ügyfélkapcsolatokat szerzett.
Hrabina Richárd
építész, főmunkatárs
Különböző vállalkozásokban, de több mint 10 éve dologozik ugyan ebben a csapatban, közös tervezési munkákon.Az építészeti tervezésen túl, hatósági és szakági tervegyeztetéseket vezeti. Felügyeli a jogszabályi háttér követelményeit.Főiskolai építészmérnöki diplomát szerzett a Debreceni Egyetem Műszaki Főiskolai Karán. Jelentős tapasztalatot és kapcsolatokat szerzett a projektek előkészítésével kapcsolatos hivatali és hatósági együttműködés során.
Perge György
építész
Irodánk legfiatalabb munkatársa. A projektekhez kapcsolódó tervezési, műszaki tervfeldolgozási, adminisztrációs feladatokat végzi. Egyetemi okleveles építészmérnöki diplomát szerzett a Debreceni Egyetem Műszaki Karán, MSc fokozaton.
Látogassa meg társ weblapunkat: www.stepdesign.hu